Gergana Georgieva

Гергана Георгиева

Гергана е фронт енд разработчик, специализиран в изготвянето на уеб, мобилни и десктоп приложения. Нейни най-удобни инструменти са HTML 5, JavaScript(JQuery, JQueryUI, AngularJS, KnockoutJS, Icenium, KendoUI), Microsoft .NET (C#).

В свобдното си време Гери обича да прави своите видео клипове и да полудява на LOL и DOTA. Докато си почива, добрите SciFi филми са задължителни в репертоара от забавления.

 
Atanas Dragolov

Атанас Драголов

Силно изграден като технологично-агностичен експерт, Атанас без проблем се справя с ролята на архитект на приложения и разработчик, който влиза в действие в най-трудните моменти на процеса.

Любимите области на разработка на Наско са мобилните технологии (Native, Hybrid), Microsoft .NET (C#, ASP, ASP.NET MVC, EF, LINQ и т.н.).

Експлозивните и изтощителни спортове са начинът на Атанас да почива, докато умело балансира между работа и това да бъде баща мечта.

 

Nikola Shopov

Никола Шопов

Нашият най-старши програмист и парен локомотив в Саорса.

Никола има голям обем от опит в широкия обхват от Embedded програмиране до Objective C и Microsoft.NET технологии. В момента стихията на Никола е iOS програмирането.

Най-обичаните от Шопов хобита са готвенето, слушането на дийп прогресив музика и джогинг в парка.

 
Roslan Borissov

Рослан Борисов

Рослан практикува Microsoft.NET технологиите от версия 1.1, а освен това притежава опит в разработката на ESB & B2B решения под платформи като TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks™.

Работил дълги години с индустриални гиганти като Mobilkom Austria Group и SAP, Рослан ни помага да доставяме ефективни за бизнеса на нашите клиенти End To End решения в максимално технологично оптимизирани рамки.

Рос е чаровникът на фирмата, обичащ забавленията и екзотичните места по света.

 

Andrey Dautev

Андрей Даутев

MCP за Microsoft.NET & Sql Server технологиите, Андрей обича да разработва приложения под платформи на Microsoft или да помага на Гергана в творенето на JavaScript код, смело балансирайки между всички модерни SPA, MVC, MVVM шаблони.

Докато не трака по клавиатурата, вперил поглед в монитора, Андрей няма против това да виси на въже от някоя скала или да дремва на някой плаж.

 
Hristo Lalev

Христо Лалев

Христо е експерт в писането на елегантен Microsoft.NET и JavaScript код, което го прави чудесен Web Developer.

Въпреки този си профил, истинската страст на Христо е Embedded програмирането. Всякакви джаджи лично програмирани от него щъкат из апартамента му, а сред предишните му работодатели фигурират фирми като Johnson Controls.

 

Peter Manolov

Петър Манолов

Java, пират от друг кораб, но все така верен на каузата.
Пешо създава JEE приложения, като е голям привърженик на Spring и Hibernate.
JavaScript-a и SQL са нещо без което не може, върл привърженик на TDD.
Пешо не се страхува да твори както на Windows така и на Linux.
Когато не се е отдал на поредното приложение , можете да го срещнете по планините с колело или борд, според сезона.

 
Alexandra Dauteva

Александра Даутева

Александра е нашият PR специалист.
Когато имаме нужда да формулираме своя визия, да оформим свои мисли, които да предадем към света или просто да разберем какво желае светът от нас, ние се обръщаме към нея.
Като автор на материалите, които предоставяме - Александра се грижи за нашия имидж в публичното пространство.